Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Europaletta

2008.04.18

Az EUROPALETTÁT elsősorban az általános és középiskolai tanároknak, diákjaiknak, valamint a pedagógusképzésben és továbbképzésben tevékenykedő felsőoktatási szakembereknek ajánljuk elsősorban.

Az EUROPALETTA oldalain – többek között – elérhetővé válik egy tematikus internetes kalauz az EU tagállamai legfontosabb oktatási együttműködési programjairól, intézményes kapcsolódási pontjairól. Az összegyűjtött információforrások, a külföldi partnerkeresők elérhetősége, a különböző hazai és európai támogatási források bemutatása mellett kiemelt terepet kap a legfrissebb pedagógiai innováció, s a pedagógus-képzési programhoz tartozó legfontosabb témakörök európai léptékű bemutatása, a praktikus, tanítási helyzetekben felhasználható pedagógiai eszközök felvillantása.

Az oktatáspolitikai és módszertani anyagokat, fejlesztési háttéranyagokat, oktatási híreket és számos interaktív szolgáltatást kínáló portál a Külügyminisztérium a partnerei a Smart Sector és a VILÁGPOLGÁR Tanácsadó Iroda hozzák létre, Zarándy Zoltán főszerkesztésével. Ennek az egyedülálló virtuális építkezésnek a szerzői üdvözlik az olvasót, várják javaslatait, hasznos szörfözést és eredményes virtuális navigációt kívánnak.

Forrás: EuroPaletta

A weboldal:

http://europaletta.bitsector.hu/